آموزش درست کردن شربت آلبالو

آخرین مطالب

آخرین ارسال های انجمن

عنوان پاسخ بازدید توسط
خصوصیات زنان متولد مهر 1 52 shahrokh
مجرم زندانی با استفاده از هلی کوپتر از زندان فرار کرد 2 69 sara
فال روز چهارشنبه 28 شهریور 1397 0 48 sara
اس ام اس عاشقانه شب بخیر 1 69 piskesvat
خواستگاری ویدا جوان از همسرش با مهریه 7هزار شاخه گل 4 72 sahar
واریس چیست؟ 0 52 sara
فال چینی امروز برای تمامی ماه ها 0 51 sara
تست شخصیت شناسی جالب 0 49 sahar
خصوصیات شخصیتی و روانی زن متولد آذر ماه 0 49 sahar
اتفاق ناگوار در تمرین تیم امید استقلال 0 47 sahar
جزئیات باج گیری یک میلیون دلاری هکرها 0 50 sahar
آخرین وضیعت ترافیک جاده های کشور 0 46 sahar
حداقل سن ازدواج پسران و دختران در ایران چقدر است؟ 0 48 sahar
پیش فروش محصولات ایران خودرو با سود مشارکت چند درصد؟ 0 52 sahar
شرایط اختصاصی و عمومی استخدام نیروی انتظامی 97 0 50 sahar
اس ام اس های غمگین و ناراحت کننده 0 43 sahar
اس ام اس عاشقانه صبح بخیر - سری 2 0 40 sahar
اس ام اس عاشقانه صبح بخیر 0 42 sahar
آناناس موثر برای درمان عفونت و بی خوابی 2 63 sahar
آرایشگر بدون دست حرفه ای آرایش میکند! + عکس 0 48 sahar
پسر 13 ساله ای که خودش را گروگان گرفت! + تصاویر 0 49 sahar
اس ام اس زیبا برای تشکر و قدردانی 0 41 sahar
جملات کوتاه و تاثیرگذار از بزرگان 0 42 sahar
۹ جمله طلایی حتما بخوانید 0 45 sara
شما دوست خداهستید 0 47 sara
راز قهرمان شدن ادیسون 0 39 sara
فال روزانه ابجد 0 44 sara
امروز را ازدست ندهید زیرا: 0 43 sara
مشخصات کلی متولدین آذر ماه پر شانس ترین افراد 3 64 sara
قیمت واکسن آنفولانزا سال 97 0 52 sara

لیست مطالب

گل من. بازدید : 31159 دوشنبه 26 شهريور 1397 نظرات ()
طرز تهیه شربت آلبالو

شربت آلبالو یکی از شربت های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. امروز با ورود شربت های شرکتی این شربت خوشمزه را در هر زمانی می توانید تهیه نمایید اما اگر می خواهید این شربت را به صورت کاملا طبیعی و بدون مواد نگهدارنده تهیه کنید با این آموزش همراه باشید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ تا ۸ نفر شربت آلبالو تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه شربت آلبالو در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم شربت آلبالو
آلبالو ۲۵۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
آب ولرم ¼ لیوان

دستور طرز تهیه

ابتدا آلبالوها را می شوییم و با دقت هسته هایشان را خارج می کنیم. آلبالوها را در یک ظرف مناسب ( لعابی ) می ریزیم و شکر را روی آنها می پاشیم. ظرف آلبالوها را از شب قبل داخل یخچال قرار می دهیم تا آلبالوها آب بیندازند.

پس از گذشت این مدت قابلمه لعابی را روی حرارت قرار می دهیم و آب ولرم را به قابلمه اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه باید ملایم باشد ، اگر حرارت خیلی کم باشد رنگ شربت سیاه می شود و اگر خیلی زیاد باشد آلبالوها را می سوزاند.

هم زدن شربت را ادامه می دهیم تا شکر به طور کامل در شربت حل شود. بعد از اینکه شکر حل شد اجازه می دهیم حدود ۱۵ دقیقه شربت را روی حرارت بماند تا غلظت کافی را به دست آورد. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

شربت را صاف می کنیم و پس از ریختن در یک ظرف دربسته در یخچال قرار می دهیم. آلبالوهای موجود در شربت را می توانیم برای تهیه مربای آلبالو استفاده کنیم. برای هر بار مصرف مقدار کمی از شربت آلبالو به همراه مقداری آب خنک داخل لیوان می ریزیم و پس از مخلوط کردن شربت و آب مصرف می کنیم.