close
چت روم

آموزش درست کردن شربت آلبالو

آخرین مطالب

آخرین ارسال های انجمن

عنوان پاسخ بازدید توسط
خصوصیات زنان متولد مهر 1 126 shahrokh
مجرم زندانی با استفاده از هلی کوپتر از زندان فرار کرد 2 140 sara
فال روز چهارشنبه 28 شهریور 1397 0 114 sara
اس ام اس عاشقانه شب بخیر 1 146 piskesvat
خواستگاری ویدا جوان از همسرش با مهریه 7هزار شاخه گل 4 157 sahar
واریس چیست؟ 0 111 sara
فال چینی امروز برای تمامی ماه ها 0 112 sara
تست شخصیت شناسی جالب 0 101 sahar
خصوصیات شخصیتی و روانی زن متولد آذر ماه 0 105 sahar
اتفاق ناگوار در تمرین تیم امید استقلال 0 102 sahar
جزئیات باج گیری یک میلیون دلاری هکرها 0 103 sahar
آخرین وضیعت ترافیک جاده های کشور 0 103 sahar
حداقل سن ازدواج پسران و دختران در ایران چقدر است؟ 0 108 sahar
پیش فروش محصولات ایران خودرو با سود مشارکت چند درصد؟ 0 107 sahar
شرایط اختصاصی و عمومی استخدام نیروی انتظامی 97 0 108 sahar
اس ام اس های غمگین و ناراحت کننده 0 103 sahar
اس ام اس عاشقانه صبح بخیر - سری 2 0 87 sahar
اس ام اس عاشقانه صبح بخیر 0 89 sahar
آناناس موثر برای درمان عفونت و بی خوابی 2 136 sahar
آرایشگر بدون دست حرفه ای آرایش میکند! + عکس 0 106 sahar
پسر 13 ساله ای که خودش را گروگان گرفت! + تصاویر 0 100 sahar
اس ام اس زیبا برای تشکر و قدردانی 0 93 sahar
جملات کوتاه و تاثیرگذار از بزرگان 0 94 sahar
۹ جمله طلایی حتما بخوانید 0 103 sara
شما دوست خداهستید 0 101 sara
راز قهرمان شدن ادیسون 0 88 sara
فال روزانه ابجد 0 98 sara
امروز را ازدست ندهید زیرا: 0 92 sara
مشخصات کلی متولدین آذر ماه پر شانس ترین افراد 3 142 sara
قیمت واکسن آنفولانزا سال 97 0 109 sara

لیست مطالب

گل من. بازدید : 63159 دوشنبه 26 شهريور 1397 نظرات ()
طرز تهیه شربت آلبالو

شربت آلبالو یکی از شربت های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. امروز با ورود شربت های شرکتی این شربت خوشمزه را در هر زمانی می توانید تهیه نمایید اما اگر می خواهید این شربت را به صورت کاملا طبیعی و بدون مواد نگهدارنده تهیه کنید با این آموزش همراه باشید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ تا ۸ نفر شربت آلبالو تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه شربت آلبالو در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم شربت آلبالو
آلبالو ۲۵۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
آب ولرم ¼ لیوان

دستور طرز تهیه

ابتدا آلبالوها را می شوییم و با دقت هسته هایشان را خارج می کنیم. آلبالوها را در یک ظرف مناسب ( لعابی ) می ریزیم و شکر را روی آنها می پاشیم. ظرف آلبالوها را از شب قبل داخل یخچال قرار می دهیم تا آلبالوها آب بیندازند.

پس از گذشت این مدت قابلمه لعابی را روی حرارت قرار می دهیم و آب ولرم را به قابلمه اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه باید ملایم باشد ، اگر حرارت خیلی کم باشد رنگ شربت سیاه می شود و اگر خیلی زیاد باشد آلبالوها را می سوزاند.

هم زدن شربت را ادامه می دهیم تا شکر به طور کامل در شربت حل شود. بعد از اینکه شکر حل شد اجازه می دهیم حدود ۱۵ دقیقه شربت را روی حرارت بماند تا غلظت کافی را به دست آورد. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

شربت را صاف می کنیم و پس از ریختن در یک ظرف دربسته در یخچال قرار می دهیم. آلبالوهای موجود در شربت را می توانیم برای تهیه مربای آلبالو استفاده کنیم. برای هر بار مصرف مقدار کمی از شربت آلبالو به همراه مقداری آب خنک داخل لیوان می ریزیم و پس از مخلوط کردن شربت و آب مصرف می کنیم.